Instituto de la Mujer
Servicios y recursos Compartiu

Serveis y recursos

L'Institut de la Dona vol posar a disposició de la ciutadania tots els recursos i la informació de la manera més senzilla i còmoda que permeti arribar al nombre més gran de persones possible.

Per aconseguir aquest objectiu, considerem que cal que, a través del web, s'estengui, al màxim possible, l'accés en línia a tots els nostres serveis.

En aquest sentit, l'Institut hi publica les convocatòries i licitacions i hi facilita la concertació en línia d'exposicions. A més, en aquest apartat, pots accedir a la base de dades documental i bibliogràfica i a l'hemeroteca, així com al nostre centre de publicacions, en el qual treballem per facilitar un volum significatiu de publicacions digitalitzades i d'accés lliure.

També et volem oferir informació sobre altres recursos sobre igualtat a través d'enllaços a organismes nacionals i internacionals i amb la possibilitat de cercar a la teva comunitat autònoma els centres d'atenció a les dones de la teva localitat.

Per acabar, l'Institut fa una tasca d'assessorament en matèria de no-discriminació. T'hi pots adreçar en línia per fer les teves consultes i plantejar les teves denúncies, així com per informar-te sobre els teus drets en matèria de tràfic de persones.

És el nostre objectiu i seguim treballant perquè cada vegada tinguis a la teva disposició més serveis i més informació.

Novedades

W3C. S'obrirà en una finestra nova